RSS

Архива | јуни 2009

Gouliang Тунел

29. Јуни 2009

1 коментар

Поставени во провинцијата Huanan на Кина, Guoliang Тунел е извор на интерес и контроверзии за многу години. До 1972 година, само пристап до изолираното Guoliang село беше мал одење патека која беше оформена од страна на планината. Очајни за слобода, вознемирени селаните одлучија дека [...]

Продолжи со читање ...

Песок замоци и скулптури

28. Јуни 2009

1 коментар

Продолжи со читање ...

Краток на Мајкл Џексон

27. Јуни 2009

2 Коментари

Мајкл Џозеф Џексон (29 август 1958 - 25 јуни, 2009) бил американски снимање уметник и забавувач. На седмото дете на семејството Џексон, тој дебитираше на професионалната музичка сцена на возраст од 11, како член на Џексон 5 и почна соло кариера во 1971, додека сеуште член на [...]

Продолжи со читање ...

Топ 10 најбрзиот / најбрзиот животни на планетава

27. Јуни 2009

1 коментар

Без разлика каде во светот ќе одите ќе бидете изненадени од бројот на неверојатна флора и фауна видови кои постојат. Некои од нив се честа појава во многу земји, а други се домородните само на одредени области. Без разлика на кој континент тие го нарекуваат дома, секое животно е посебна на свој уникатен начин. Некои од најинтересните [...]

Продолжи со читање ...

Картон Скулптури

26. Јуни 2009

0 Коментари

Продолжи со читање ...