RSS

Таг Архива | "На Ковчегот на заветот"

На нерешени мистерии - Дел 2

Сабота Јуни 4, 2011

2 Коментари

11. фонтана на младоста Дон Жуан Понсе де Леон заврши барање на Шпанија на Америка во 1509 година, а веднаш по е направен гувернерот на Порторико. Шест години подоцна, по индиски гласини, тој патувал на север на островот Bimini во потрага по фонтана на младоста. Bimini испадна да биде на полуостровот на [...]

Продолжи со читање ...