RSS

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Vr, 17 juli 2009

Amazing Junk

Het beeld toont de rivier die co nnects Lake Erie naar Lake Ontario, kronkelen rond Goat Island, in de linkerbenedenhoek van de volledige afbeelding. Het grootste deel van het water van de rivier keldert over de Canadese / Horseshoe Falls, maar sommige omgeleid water zakt bij American Falls en Bridal Veil Falls stroomafwaarts. Elke se co nd, meer dan twee miljoen liter water stort over de Horsehoe Falls segment van Falls het creëren van een van 's werelds grootste watervallen en vreet zo veel als twee meter rots per jaar. Het beeld werd overgenomen 2 augustus 2004
treft de kust van Sri Lanka
Dit is een natuurlijke co 60-centimeter (2 meter) hoge-resolutie afbeelding QuickBird satelliet met de zuidwestelijke co ast van Sri Lanka lor,. Beeldspraak is co llected op 26 december 2004 om 10:20 lokale tijd, iets minder dan vier uur na de 6:28 (lokale Sri Lanka tijd) aardbeving en kort na het moment van impact tsunami.
, New York City
Deze een-meter resolutie satellietbeeld van Manhattan, New York werd mede llected om 11:43 am EDT op 12 september 2001 door Space Imaging IKONOS satelliet. Het beeld toont een gebied van wit en grijs-co lored stof en rook op de locatie waar de 1350 meter hoge torens van het World Trade Center stond. Aangezien alle vliegtuigen stonden aan de grond in de VS na de aanval, IKONOS! was de enige co mmercial camera met hoge resolutie die co uld maak een opname overhead op het moment.
Northern Arizona en de Grand Canyon zijn gevangen in deze paar Multi-angle Imaging Spectroradiometer (MISR) beelden van 31 december 2000. De bovenstaande afbeelding is een echte co lor uitzicht vanaf het dieptepunt (verticaal) camera. Naast de Grand Canyon zelf, die zichtbaar is in de westelijke (onderste) de helft van de beelden is, andere bezienswaardigheden zijn Lake Powell, aan de linkerkant, en Humphreys Peak en Sunset Crater National Monument aan de rechterkant. Meteor Crater verschijnt als een kleine donkere depressie met een heldere rand, en is gewoon zichtbaar langs de bovenste rechterrand.
, Malediven
Noord-en Zuid Malosmadulu Atollen zijn op de Malediven, een eiland republiek in de noordelijke Indische Oceaan, ten zuidwesten van India. De Malediven zijn opgebouwd uit een keten! van 1.192 kleine co ral eilanden, die gegroepeerd zijn in clusters van atollen. Het heeft een totale oppervlakte van 298 vierkante kilometer en een bevolking van ongeveer 330.000. De hoofdstad en grootste stad is Man, met een bevolking van ongeveer 80.000. Ongetwijfeld het laagst gelegen co untry in de wereld, de gemiddelde hoogte is slechts 1 meter boven de zeespiegel. De natuurlijke-co lor ASTER beeld van de Malosmadulu Atollen werd verkregen op 22 december 2002, en is gecentreerd in de buurt van 5,3 graden noorderbreedte, 73,9 graden westerlengte.
, Australia
Dit IKONOS beeld van Ayers Rock satelliet werd mede llected 17 januari 2004. Ayers Rock ligt in Kata Tjuta National Park, 280 mijl (450 km) ten zuidwesten van Alice Springs, Australië. Het is 's werelds grootste monoliet, een Aboriginal heilige plaats en Australië's meest beroemde natuurlijke landmark.
Dit beeld van het noordelijke gedeelte van de rivier de Nijl werd gevangen genomen door de Multi-angle Imaging Spectroradiometer 's (MISR's) dieptepunt camera op 30 januari 2001. Tegen de barre woestijn van het noordoosten van Afrika, de vruchtbare vallei van de rivier de Nijl loopt noordwaarts door Egypte. De stad Caïro kan gezien worden als een grijze vlek op de plek waar de rivier breder in zijn brede waaiervormige delta. Andere steden zijn verspreid over het groene landschap, waardoor het een gespikkeld uiterlijk. Wanneer de Nijl uitmondt in de Middellandse Zee (boven) de wateren zijn wervelende met co lor, waarschijnlijk een mengsel van sediment, organisch materiaal, en mogelijk mariene flora. Verder naar het westen! , De heldere blauwe co lor van het water is waarschijnlijk minder organisch rijke sedimenten, misschien zand.
Aarde City Lights
Dit beeld van de aarde stadslichten, vastgelegd op 19 oktober 2000, werd gemaakt met gegevens uit de Defense Meteorological Satellite Program (DMSP) Operationele Linescan Systeem (OLS). De helderste gebieden van de aarde zijn de meest verstedelijkte, maar niet noodzakelijkerwijs de meest bevolkte. Steden hebben de neiging om te groeien langs co astlines en vervoersnetwerken. De Verenigde Staten wegsysteem tusen verschijnt als een rooster co nnecting de heldere puntjes van stadscentra. In Rusland, de Trans-Siberische spoorlijn is een dunne lijn die zich uitstrekt van Mos co w door het centrum van Azië naar Vladivostok. De rivier de Nijl, van de Aswan Dam naar de Middellandse Zee, is een andere heldere draad door een anders donkere regio.
, Washington
Op een ruimtestation expeditie, astronauten waargenomen en ving dit gedetailleerde afbeelding van de top krater van de vulkaan. In het midden van de krater ligt een lava koepel die 876 meter boven de krater vloer en is ongeveer 3.500 meter in diameter. De koepel begon te vormen na de 18 mei 1980 uitbarsting van Mount Saint Helens. Na de uitbarsting, was er geen koepel gebouw uitbarstingen voor meer han een decennium. Middag verlichting accentueert de stroom functies in de vulkanische en puin stromen en de steile valleien uitgehold in de losjes co nsolidated materiaal in de buurt van de top. Deze foto is genomen op 25 oktober 2002
, Giza, Egypte
Dit kenmerkte beeld is een 61-centimeter-pan geslepen? beeld van de Grote Piramide in Giza, Egypte, mede llected door QuickBird op 2 februari 2002. De Grote Piramide wordt geschat te zijn gebouwd omstreeks 2650 voor Christus, en werd gebouwd als grafmonument voor de Egyptische farao Khufu van de Vierde Dynastie. Bij de co mpletion van haar co nstruction, de Grote Piramide stond 145,75 meter (481 voet) hoog, en over de millennia heeft ongeveer 10 meter (30 feet) verloor van de bovenkant. Het stond als het hoogste bouwwerk op aarde voor meer dan 43 eeuwen

Het beeld toont de Niagara rivier die Lake Erie verbindt met Lake Ontario, kronkelen rond Goat Island, in de linkerbenedenhoek van de volledige afbeelding. Het grootste deel van het water van de rivier keldert over de Canadese / Horseshoe Falls, maar sommige omgeleid water zakt bij American Falls en Bridal Veil Falls stroomafwaarts. Elke se co nd, meer dan twee miljoen liter water stort over de Horsehoe Falls segment van Niagara Falls het creëren van een van 's werelds grootste watervallen en vreet zo veel als twee meter rots per jaar. Het beeld werd overgenomen 2 augustus 2004

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Tsunami treft de kust van Sri Lanka.

Dit is een 60-centimeter (2 meter) hoge-resolutie afbeelding QuickBird satelliet met de zuidwestelijke co ast van Sri Lanka natuurlijke kleur,. Beeldspraak is co llected op 26 december 2004 om 10:20 lokale tijd, iets minder dan vier uur na de 6:28 (lokale Sri Lanka tijd) aardbeving en kort na het moment van impact tsunami.

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Ground Zero, New York City

Deze een-meter resolutie satellietbeeld van Manhattan, New York werd mede llected om 11:43 am EDT op 12 september 2001 door Space Imaging IKONOS satelliet. Het beeld toont een gebied van wit en grijs-co lored stof en rook op de locatie waar de 1350 meter hoge torens van het World Trade Center stond. Aangezien alle vliegtuigen stonden aan de grond in de VS na de aanval, IKONOS! was de enige co mmercial camera met hoge resolutie die co uld maak een opname overhead op het moment.

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Grand Canyon

Northern Arizona en de Grand Canyon zijn gevangen in deze paar Multi-angle Imaging Spectroradiometer (MISR) beelden van 31 december 2000. De bovenstaande afbeelding is een echte co lor uitzicht vanaf het dieptepunt (verticaal) camera. Naast de Grand Canyon zelf, die zichtbaar is in de westelijke (onderste) de helft van de beelden is, andere bezienswaardigheden zijn Lake Powell, aan de linkerkant, en Humphreys Peak en Sunset Crater National Monument aan de rechterkant. Meteor Crater verschijnt als een kleine donkere depressie met een heldere rand, en is gewoon zichtbaar langs de bovenste rechterrand.

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Malosmadulu atollen, Malediven

Noord-en Zuid Malosmadulu Atollen zijn op de Malediven, een eiland republiek in de noordelijke Indische Oceaan, ten zuidwesten van India. De Malediven zijn opgebouwd uit een keten! van 1.192 kleine co ral eilanden, die gegroepeerd zijn in clusters van atollen. Het heeft een totale oppervlakte van 298 vierkante kilometer en een bevolking van ongeveer 330.000. De hoofdstad en grootste stad is Man, met een bevolking van ongeveer 80.000. Ongetwijfeld het laagst gelegen co untry in de wereld, de gemiddelde hoogte is slechts 1 meter boven de zeespiegel. De natuurlijke-co lor ASTER beeld van de Malosmadulu Atollen werd verkregen op 22 december 2002, en is gecentreerd in de buurt van 5,3 graden noorderbreedte, 73,9 graden westerlengte.

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Ayers Rock (Uluru), Australia

Dit IKONOS beeld van Ayers Rock satelliet werd mede llected 17 januari 2004. Ayers Rock ligt in Kata Tjuta National Park, 280 mijl (450 km) ten zuidwesten van Alice Springs, Australië. Het is 's werelds grootste monoliet, een Aboriginal heilige plaats en Australië's meest beroemde natuurlijke landmark.

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

De rivier de Nijl

Dit beeld van het noordelijke gedeelte van de rivier de Nijl werd gevangen genomen door de Multi-angle Imaging Spectroradiometer 's (MISR's) dieptepunt camera op 30 januari 2001. Tegen de barre woestijn van het noordoosten van Afrika, de vruchtbare vallei van de rivier de Nijl loopt noordwaarts door Egypte. De stad Caïro kan gezien worden als een grijze vlek op de plek waar de rivier breder in zijn brede waaiervormige delta. Andere steden zijn verspreid over het groene landschap, waardoor het een gespikkeld uiterlijk. Wanneer de Nijl uitmondt in de Middellandse Zee (boven) de wateren zijn wervelende met co lor, waarschijnlijk een mengsel van sediment, organisch materiaal, en mogelijk mariene flora. Verder naar het westen! , De heldere blauwe co lor van het water is waarschijnlijk minder organisch rijke sedimenten, misschien zand.

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Aarde City Lights

Dit beeld van de aarde stadslichten, vastgelegd op 19 oktober 2000, werd gemaakt met gegevens uit de Defense Meteorological Satellite Program (DMSP) Operationele Linescan Systeem (OLS). De helderste gebieden van de aarde zijn de meest verstedelijkte, maar niet noodzakelijkerwijs de meest bevolkte. Steden hebben de neiging om te groeien langs co astlines en vervoersnetwerken. De Verenigde Staten wegsysteem tusen verschijnt als een rooster co nnecting de heldere puntjes van stadscentra. In Rusland, de Trans-Siberische spoorlijn is een dunne lijn die zich uitstrekt van Mos co w door het centrum van Azië naar Vladivostok. De rivier de Nijl, van de Aswan Dam naar de Middellandse Zee, is een andere heldere draad door een anders donkere regio.

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

Mount St. Helens, Washington

Op een ruimtestation expeditie, astronauten waargenomen en ving dit gedetailleerde afbeelding van de top krater van de vulkaan. In het midden van de krater ligt een lava koepel die 876 meter boven de krater vloer en is ongeveer 3.500 meter in diameter. De koepel begon te vormen na de 18 mei 1980 uitbarsting van Mount Saint Helens. Na de uitbarsting, was er geen koepel gebouw uitbarstingen voor meer han een decennium. Middag verlichting accentueert de stroom functies in de vulkanische en puin stromen en de steile valleien uitgehold in de losjes co nsolidated materiaal in de buurt van de top. Deze foto is genomen op 25 oktober 2002

Aerial Views – Miscellaneous Part 3

Luchtfoto's - Diversen Deel 3

De Grote Piramide, Giza, Egypte

Dit kenmerkte beeld is een 61-centimeter-pan geslepen? beeld van de Grote Piramide in Giza, Egypte, mede llected door QuickBird op 2 februari 2002. De Grote Piramide wordt geschat te zijn gebouwd omstreeks 2650 voor Christus, en werd gebouwd als grafmonument voor de Egyptische farao Khufu van de Vierde Dynastie. Bij de co mpletion van haar co nstruction, de Grote Piramide stond 145,75 meter (481 voet) hoog, en over de millennia heeft ongeveer 10 meter (30 feet) verloor van de bovenkant. Het stond als het hoogste bouwwerk op aarde voor meer dan 43 eeuwen.

Related Posts Plugin voor WordPress, Blogger ...
http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_48.png

0 reacties op dit bericht

    1 Trackbacks voor dit bericht

    1. Trans World EXPEDITIE | TRANS WORLD EXPEDITIE Says:

      [...] YouTube - AUSTRALIA SONG 16 januari 2009 ... http://williamsfamilyfirstfleeters.blogspot.comAerial Bekeken - image Overige Deel 3De toont de Niagara rivier die co nnects Lake Erie naar Lake Ontario, kronkelen rond Geit [...]

    Laat een reactie achter