RSS

Byggingen av Frihetsgudinnen

Fri, 8 mai 2009

Gammel Junk

The New York Public Library har nylig avduket noen ekstraordinære bilder av Statue of Liberty under bygging. Ta en tur tilbake i tid og se ekstraordinære bak kulissene bilder av opprettelsen av denne superlativ struktur.

En gigant er dannet. Selve omfanget av statuen under bygging kan sees her, i motsetning til de arbeidere poserer woodenly for at ganske ny oppfinnelse, kameraet .. Jo mer formelle navnet på statuen er Liberty opplysende verden, og det er bygget med plater av ren kobber, selv om bildet gjør det ser noe som marmor .. Det er noe av et mirakel at vi nå har det ferdige produktet står stolt på Liberty Island. Hadde det ikke vært for bidragene fra vanlige franske og amerikanerne da hun ville aldri ha oppstått i første omgang.

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

Slik er uendelighet av statuen kan man bare lure på hvorvidt arbeiderne avbildet ovenfor hadde noen anelse om hvilken del av statuen de jobbet med til enhver tid. Fotografen Albert Fernique, som fanget disse bildene rundt 1883, må ha vært i en viss ærefrykt på uendelighet av statuen og bildene hans fange den enorme størrelsen og størrelse vakkert. Den franske hadde bestemt seg for å gi USA noe for sitt hundreårsjubileum uavhengighet feiringer som amerikanerne og verden aldri ville glemme. Prosessen med bygningen var møysommelig, sakte og nervøs med økonomiske vanskeligheter. Kobberet? Shell 'var bare hva publikum ville se. Hva skjuler seg under - både i form av sin struktur og historien bak sin ***** ion - er nesten like oppsiktsvekkende

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

På den tiden var Frankrike i politisk uro og, men på den tiden under deres tredje republikk, mange folk så tilbake på den tiden av Napoleon og monarkiet før det med glede og ønsket sin retur. Ønsket om en baklengs skritt til autoritært var bekymringsfull. Franske politikere - som snedig da som nå - så Lady Liberty som en måte, om enn fenomenalt stor, å fokusere publikums fantasi på republikanisme som den beste veien videre. USA og sitt hundreårsjubileum av uavhengighet fra plommen i England var det perfekt fokus.

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

Den plastiske overflate av den venstre arm og dens hånd ta form, skjelettet under avdekket. Ettersom det er en del arbeid under ryggskjoldet, slik de franske politikerne hadde baktanker. Bruke USA - som mange så på som den ideelle av regjeringen og populistiske ambisiøse politikk - den franske brukt statuen som en trojansk hest i revers, som det var. Dens egentlige formål, i øynene til de politiske gave givers, var å gjøre republikanisme sentrum av politisk ideologi i hodet på folk. Hvor sterkt det lyktes aldri fullt ut kan kvantifiseres, men franskmenn kan ikke bli ugyldig for å tenke stort. Det må sies her at den vanlige franske, gjennom sin betydelige kjøp av lodd (og andre partier innsats) hadde en mye renere formål på hjertet enn sine politikere.

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

Det må sikkert ha vært fantastisk for arbeiderne å slå opp hver morgen til synet av en kolossal hode ser ned på dem. Inspirasjonen for ansiktet ser ut til å være den romerske guden for sol, Apollo eller hans greske tilsvarende, Helios. Mer jordnær inspirasjonskilder senter på kvinnene i livet av skulptøren Frederic Auguste Bartholdi. Det kan godt ha vært Isabella Eugenie Boyer, et godt utseende og velkjent figur i Paris på den tiden. Mer bekymringsfullt, noen mener ansiktet av statuen faktisk tilhører Bartholdi mor. Bartholdi aldri avslørte den sanne modell av ansiktet, men hvis dette er tilfelle Freud ville ha hatt et felt dag.

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

Bertholdi gjort en liten skala modell først, som fortsatt vises i Jardin du Luxembourg i byen statuen opprinnelige konstruksjon, Paris. Før statuen ble fraktet til Amerika, men det måtte bli sett å bli testet. Hvis det ikke hadde vært for pengene, kan det aldri ha havnet i statene - særlig i form vi alle vet. På et besøk i Egypt, Bartholdi visjon om frihet utvidet til sin nåværende proporsjoner. Hadde sin opprinnelige idé mottatt økonomisk støtte, så uansett gave den franske ga amerikanerne for 1876 hundreårsjubileet kunne umulig ha vært statuen.

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

Litt etter litt, oppstår statuen. Bertholdi så Suezkanalen under bygging i de atten sekstitallet, og ble inspirert til å bygge en gigantisk skikkelse ved inngangen. Han trakk opp planer som fødte en slående likhet til hva nå står på Liberty Island, men hans ideer ble avvist av den egyptiske kjennelse kropp av tiden på grunn av de økonomiske problemene landet sto overfor på den tiden. Hadde statuen blitt bygget i Egypt som et fyrtårn, ideen ville aldri ha blitt tatt opp for Amerika. The Statue of Liberty som vi vet det var faktisk brukes som et fyrtårn, fra avdukingen i 1886 helt til 1902 - den aller første i verden til å bruke elektrisitet.

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

Nesten der! Det var store strukturelle problemer som måtte løses i design og bygging av en skulptur av en slik uhyrlige. Skriv inn en viss Gustave Eiffel, som senere skulle gå på å bygge den selvtitulerte tårnet som fortsatt preger silhuetten Paris. Det var hans jobb (som han delegert til Maurice Koechlin, hans favoriserte bygningsingeniør) for å sikre at Liberty kobber skjede kunne flytte og fortsatt er vertikale. Koechlin skapte en enorm pylon av smijern og den berømte skjelett rammen for å sikre at statuen ikke ville falle ned i sterk vind.

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

Penger var alltid et problem. Planen hadde vært å få statuen til USA etter den fjerde av juli, 1876. Bare høyre arm og fakkelen ble ferdig da. Men som amerikanerne hadde tatt ansvar for bygging av pidestallen, ble disse delene av statuen vises til den amerikanske kjønnshår på Centennial Exposition (i Philadelphia). Penger hevet ved å tillate folk å klatre denne delen av statuen (se her) startet finansierings innsats for basen av statuen. Den franske gjorde sin bit også, som viser hodet i sin egen utstilling i 1878.

Construction of The Statue of Liberty

Byggingen av Frihetsgudinnen

1886 må ha vært en av disse årene at folk husket for resten av livet. En statue av gigantiske proporsjoner, som symboliserer ideer og ambisjoner for Amerika, ble avduket av president Grover Cleveland på Liberty Island (omdøpt fra Bedloe er Island eller Love Island). I en ironisk vri, hadde president Cleveland la ned veto New York lovgiver fra å bidra femti tusen dollar for å hjelpe til med byggingen av statuen pidestall. La bygones være bygones, President Cleveland var mer enn fornøyd med å sermonien. Dette hadde ikke vært det eneste problemet til ansikt statuen i årene før den endelige avsløringen, selvfølgelig. Fra modellen scenen, over, til sin triumferende øyeblikk av åpenbaring, prosessen var nervøs med problemer - det meste av finansiell art. Men takket være innsatsen til både den amerikanske og franske folk vi nå har en permanent påminnelse om hva vi bør holde kjære - frihet fortsatt symbolsk skritt videre fra hennes sjakler til å beskytte, ly og opplyse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger ...
http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_48.png http://qualityjunkyard.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_48.png

0 kommentarer til dette innlegget

  4 Sporinger for dette innlegget

  1. Gratis Online hk bærbare pc'er Informasjon | HP Laptop Computers Says:

   [...] Bygging av The Statue of Liberty | Quality Junkyard [...]

  2. Ubegrenset Movie Downloads - selv min bestemor Nedlastinger Filmer | Filmer Log Says:

   [...] Bygging av The Statue of Liberty | Quality Junkyard [...]

  3. Emner om New-york »Blog Archive» Bygging av The Statue of Liberty | Quality Junkyard Says:

   [...] Rashid lagt et interessant innlegg på Bygging av The Statue of Liberty | Quality JunkyardHere er en liten excerptthe New York Public Library har nylig avduket noen ekstraordinære bilder av Statue of Liberty under bygging. Ta en tur tilbake i tid og se ekstraordinære bak kulissene bilder av opprettelsen av denne superlativ ... [...]

  4. enkle maskiner sier:

   enkle maskiner ...

   MI, mai 2009 - "Vi har vært i industrien siden de siste 50 årene, og næringen har bremset ned til en stor grad nå. Selv om vi ikke har å gjøre med sluttbrukerne direkte, har den samlede produksjons nedgangen påvirket salget ...

  Legg igjen en kommentar