RSS

Tag Archive | "Arka e Besëlidhjes"

Të pazgjidhura Mysteries - Pjesa 2

E shtunë, qershor 4, 2011

2 Komente

11. shatërvan e Rinisë Don Juan Ponce de Leon plotësuar kërkesën e Spanjës në Amerikë në 1509, dhe së shpejti pas u bë guvernator i Porto Riko. Gjashtë vjet më vonë, pas thashethemet indian, ai udhëtoi në veri të ishullit Bimini në kërkim të Burimin e Rinisë. Bimini doli të jetë gadishulli i [...]

Vazhdo leximin ...